Informasjon til menigheter i Norge

Informasjon til menigheter i Norge

NETTKONFIRMANT I NORGE

Sjømannskirken tilbyr nå nettkonfirmantopplegget også til bruk for menigheter i Norge, som et supplement i den vanlige konfirmantundervisningen. Er du konfirmant og lurer på om du kan være nettkonfirmant? Da må du ta kontakt med menigheten på ditt hjemsted og høre om de tilbyr dette.

HVORDAN

Nettopplegget er basert på 10 leksjoner om kristen tro og om det å være menneske. Det er lærebok, bibel, filmer og oppgaver knyttet til de 10 ulike leksjonene, og alt ligger på nettet. Hver leksjon, som inneholder ca. 10 oppgaver, sendes samlet inn til godkjenning.  Når denne er godkjent åpnes en ny leksjon for konfirmanten. Det beregnes ca. 14. dager på hver leksjon for at man skal få fullført på normert tid. Alle må ha tilgang til PC/Mac/nettbrett, internett og egen e-postadresse. Menigheter som melder seg til nettkonfirmanttilbudet må selv finne konfirmantlærere som følger opp og besvarer leksjonene for sine konfirmanter. Det å gi nettkonfirmanten et felleskap og gode relasjoner i konfirmanttiden hviler også på den enkelte menighet som ønsker å bruke nettkonfirmantopplegget.

Temaene for leksjonene er som følger:

 1. Konfirmanttiden
 2. Bibelen
 3. Tro og tvil
 4. Gud - Vår skaper
 5. Skaperen og skapningen
 6. Jesus - Vår frelser
 7. Tilgivelse og nåde
 8. Den Hellige Ånd
 9. Budene
 10. Hva er et menneske

PRIS

 • 1-4 konfirmanter: kr 300 pr konfirmant
 • 5–24 konfirmanter: kr 250 pr konfirmant
 • 25–100 konfirmanter: kr 150 pr konfirmant
 • Over 100 konfirmanter: kr 125 pr konfirmant

ØNSKER DU Å SE PÅ OPPLEGGET? HVORDAN REGISTRERE SEG?

- Registrer menigheten din her, det koster ingen ting. Når registreringen er gjort vil du motta en e-post med brukernavn, passord og adresse for innlogging. Når du er innlogget via menighetsforsiden kan du vederlagsfritt bla rundt i leksjonene, oppgavene og læreboken. For å ta i bruk undervisningsopplegget må du registrere hver lærer via menighetsforsiden.  Vær oppmerksom på at registreringen av lærere betyr at menigheten tegner seg for en bindende påmelding og vil bli fakturert for dette.

KONTAKT

Ta kontakt med Sjømannskirkens nettkonfirmantansvarlige: